Digibeter helpt uw netwerk (wifi) te verbeteren

Uw wifi, printer met wifi en sommige back-upsystemen zitten allemaal in het netwerk. Wanneer een van deze dingen het niet of niet goed doet, kan dat dus aan het netwerk liggen. Digibeter staat klaar om uw verbinding van de printer en wifi te verbeteren in Amstelveen en omgeving. Ook help ik u bij een nieuwe computer, iPad, printer of scanner instellen.

Zorgeloos internetten

Het (wifi)netwerk is heel belangrijk om snel en probleemloos gebruik te maken van het internet en draadloze apparatuur. Wanneer ergens een verstoring zit, kunt u bijvoorbeeld niet meer in uw e-mail komen en geen Netflix kijken. Maar het kan best lastig zijn om erachter te komen waar het probleem zit. Daarom kunt u een beroep doen op Digibeter. Als afgestudeerd IT’er bied ik u professionele hulp bij alle vragen en problemen rond het netwerk van uw computer of iPad.

Soms is het op het gebied van de wifi verbeteren nodig om het wifisignaal te versterken. Het kan ook zijn dat er iets mis is met de verbinding van de printer en dat opnieuw de printer instellen voldoende is. Maar ik ben u ook van dienst wanneer er nog niets mis is, maar wanneer u gewoon wat hulp kunt gebruiken om op te starten. Denk bijvoorbeeld aan samen de wifi instellen of hulp bij het instellen van de printer. Het maakt niet uit of u al handig bent met de computer of nog echt een beginner bent – ik help u altijd geduldig en stap voor stap verder.

Allround computerhulp

Hebt u geen hulp nodig bij het instellen van de wifi of de wifi versterken, maar is het iets anders waar u tegenaan loopt? Ik ben er om u te helpen bij al uw computervragen en -problemen. Zo kan ik u bijvoorbeeld helpen de computer of iPad op te schonen. Daarnaast kunt u kiezen voor computerles, waarbij u meer handigheid kunt krijgen met de computer of iPad. Of u nu echt een beginner bent of meer wilt leren over een nieuw programma: ik help u op niveau en aan de hand van uw wensen.

Van de wifi verbeteren tot overstappen naar een nieuwe internetprovider: Digibeter is er voor u. U kunt vrijblijvend contact met mij opzoeken om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar tel. 06-44780088 of stuur mij een bericht via het contactformulier. Tot ziens in de regio Amstelveen.