Word digitaal handiger met computerles van Digibeter

Wilt u graag meer gebruikmaken van de computer, maar merkt u dat u er nog geen handigheid in hebt? Of is het voor uw werk van belang om meer achter de computer te zitten, maar gaat het niet zoals u wilt? Tijdens de computerlessen aan huis van Digibeter leer ik u stap voor stap wat u moet weten en kunnen om ontspannen te computeren. Misschien wilt u tijdens de computercursus iets specifieks leren, zoals goed en veilig internetbankieren of skypen. Ik help u geduldig en stap voor stap tijdens de computerles in Amstelveen en omgeving.

Alleen leren wat u wilt leren

De wereld wordt steeds digitaler. Van bankieren tot belastingzaken en van e-mail tot tv-kijken: u ontkomt soms niet meer aan de computer. Nu kunt u voor veel zaken vast wel hulp krijgen in uw omgeving. Maar het is ook fijn om zelf uit de voeten te kunnen met uw computer of iPad/tablet. Tijdens de computerlessen voor beginners van Digibeter help ik u handiger te worden met onderdelen van de computer die u nodig hebt.

Misschien hebt u kinderen of vrienden in het buitenland? Dan laat ik u in de computerles zien hoe u Skype en e-mail het beste kunt gebruiken. Gaat u vaak op vakantie? Dan leg ik u uit hoe u uw digitale foto’s veilig kunt opslaan. Ik kan u ook uitleggen welke virusscanner u het beste kunt gebruiken. Het is maar net waar u behoefte aan hebt; het kan dan ook handig zijn om van tevoren een lijstje met vragen te maken.

Stap voor stap leren

Ik geef computerles voor ouderen/senioren, maar natuurlijk ook aan jongere mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Ik ben gewend om computerles te geven aan beginners en zal u dus geduldig en stap voor stap helpen. In de meeste gevallen zit u zelf achter de computer en begeleid ik u door alle programma’s heen. Zo leert u het echt zelf te doen.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om meer te weten te komen over mijn computercursus voor ouderen én jongeren in de regio Amstelveen. U kunt bellen naar tel. 06-44780088 of een bericht sturen. Ik vertel u graag meer.