Deskundige computerhulp voor iedereen

Kunt u bij het gebruik van uw computer wat hulp gebruiken? Soms lijkt de computer, tablet of smartphone het ineens niet meer goed te doen zonder dat u precies weet hoe dat is gekomen. Of moet er iets nieuws geïnstalleerd worden en weet u niet hoe u dit het beste aan kunt pakken. Digibeter is er om uw probleem op korte termijn te bekijken en efficiënt op te lossen. Ik kom bij u aan huis en laat u zien wat u eventueel kunt doen om het probleem in de toekomst te voorkomen. Zoekt u geduldige computerhulp in regio Amstelveen? Digibeter staat voor u klaar.

Flexibel en geduldig

Of u nu al heel lang gebruikmaakt van een computer, tablet of smartphone of hier pas net bekend mee bent: soms kan deskundige hulp bij computerproblemen er fijn zijn. Wanneer er een probleem is, is het immers niet altijd makkelijk te achterhalen hoe het is ontstaan. Daarnaast kan het nodig zijn om over te stappen naar een andere (e-mail)provider of programma, wat erg ingewikkeld kan zijn. U kunt Digibeter inschakelen voor professionele computerhulp in talloze situaties.

Mijn naam is Robin en ik ben afgestudeerd IT’er. Na 4 jaar werkzaam te zijn geweest als computerhulp aan huis had ik zin om voor mijzelf te beginnen onder de naam Digibeter. Dit gaf mij de kans om dezelfde professionele hulp te bieden aan iedereen die behoefte heeft aan hulp bij computers, maar dan op mijn eigen manier. Wanneer u contact opneemt met Digibeter, kan ik bijvoorbeeld doorgaans al snel bij u zijn. Ik neem dan de tijd om uw vraag of probleem te bekijken en u helder uit te leggen hoe ik u kan helpen. Zo weet u goed waar u aan toe bent.

Over de computerhulp

U bent vrij om erbij te blijven en mee te kijken of juist even iets anders te gaan doen. Ik zal nooit ongevraagd iets belangrijks veranderen of verwijderen. Ik bied senioren hulp met hun computer, maar natuurlijk ook jongere mensen. Wilt u graag wat handiger worden met de computer? Dan is de computerles van Digibeter misschien iets voor u.

Hebt u bij het gebruik van uw pc hulp nodig of loopt u tegen problemen aan? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Bel naar tel. 06-44780088 of stuur me een berichtje. Ik help u snel verder in de regio Amstelveen.