Laat uw computer opschonen door Digibeter

Last van een trage computer? Wanneer uw computer of iPad erg langzaam is en niet meer goed opstart, kan het een goed idee zijn om te kiezen voor het opschonen van de computer. Digibeter staat klaar om u bij deze klus te helpen. Er worden bijvoorbeeld allerlei onnodige bestanden en programma’s van uw apparaat verwijderd. Ook kijk ik hoe u de computer of iPad in de toekomst schoon kunt houden. U zult al snel resultaat zien. Zoekt u professionele hulp bij uw computer opschonen in regio Amstelveen? Digibeter helpt u aan huis.

De iPad of pc versnellen

Na verloop van tijd kan een computer of iPad langzaam worden. Opstarten duurt lang, downloaden gaat moeizaam en het systeem loopt vaak vast. Dit kan behoorlijk irritant zijn. De iPad of pc opschonen of opruimen is dan vaak een goed idee. Er kunnen ongemerkt namelijk veel bestanden en programma’s op het apparaat terechtkomen waar u niets aan hebt, maar die wel ruimte in beslag nemen en het systeem vertragen. Flink de bezem door het systeem halen zal waarschijnlijk al snel de computer sneller maken.

Ik kom altijd bij u op locatie om uw trage pc of iPad te bekijken. Zo kan ik goed zien met welk systeem u werkt en welke programma’s op uw computer draaien. Vervolgens bespreek ik met u wat een goede volgende stap is wat betreft de computer opschonen. Soms is het bijvoorbeeld een goed idee om de schijf of SSD te vervangen of te kiezen voor een nieuw systeem. Ik doe niets wat u niet ziet zitten. In de meeste gevallen is het resultaat van de computer of laptop opschonen/schoonmaken al direct merkbaar.

Veilig de computer schoonmaken

Om uw bestanden en documenten veilig te stellen, kan ik u helpen een goede back-upmethode te kiezen. Er zijn een aantal opties en ik zal u eerlijk adviseren over de voor- en nadelen. Zo hebt u lang plezier van uw keuze.

Is uw iPad of computer erg traag? Uw computer opschonen doe ik, zoals gezegd, gewoon bij u thuis. U kunt vrijblijvend contact opnemen en een afspraak maken door te bellen naar tel. 06-44780088 of door mij een bericht te sturen. Ik help u graag verder in de regio Amstelveen.